• Dygtige salgskonsulenter

    Vores personale er virksomhedens maskinrum, og det er vigtigt at alle udvikles og støttes for at huset præsterer optimalt.

Søg job hos os

Vi er altid på udkig efter nye talenter med ambitioner. 

 

Når vi ansætter er det følgende ting vi kigger efter:

- Motivation. Hvor meget vil du det her? Kan du se mulighederne i at blive aflønnet efter dine resultater? Og motiverer det dig at tjene mange penge?

- Personlighed. Hvilken type er du? Er du udadvendt? Og kan man mærke dit smil gennem telefonen? 

-Socialt. kan du fungere blandt andre unge mennesker, i et miljø hvor der er fart på? Alderen herude er mellem 20-35 år.

- Erfarring. Erfarring fra telebranchen kan være en fordel, men ikke altid. Vi ansætter dig gerne selvom du ikke har erfarring, så længe vi kan se noget potetiale i dig. Vi har god succes med at oplære og udvikle sælgere som aldrig har prøvet det før.

Vi aflønner efter en lønmodel der hedder: grundløn + bonus + provision.

 

Vi har:

500 + 300 kvm. kontorlokaler, til både business og pleasure. I vores pauser er der bl.a. godt gang i playstationen og bordfodbold spillet som tit er samlingspunktet. Ud over det har vi en fantastisk sodavandsmaskine, med øl, vand og redbull. -Så er der altid kolde øl til vores fredagsbar og andre sjove arrangementer :)

 

Hvis du kan se dig selv i ovennævnte, og mener du har noget at byde ind med, så send os gerne en ansøgning på ru@2mmobil.dk