• Dygtige salgskonsulenter

    Vores personale er virksomhedens maskinrum, og det er vigtigt at alle udvikles og støttes for at huset præsterer optimalt.

Partnerskab med 2M Solutions

Vi er et stort hus med mange konsulenter, hvilket giver os mulighed for at rokere og dedikere sælgere til de forskellige opgaver der nu måtte være. Derfor er vi meget fleksible mht. omfanget af de opgaver vi kan udføre.

 

Resultater: Vi lever af vores resultater, og derfor er vores succes lig med Jeres succes. 

Kvalitet: Vi vil kun have gode salg og derfor er vores kvalitetssikring blevet en del af virksomhedens DNA. Sikringen består i at kunden kontaktes af tredjepart som sikrer sig at sælger og kunde ikke har talt forbi hinanden, samt at alle detaljer er indforstået.

For vores partnere betyder det at de får en kunde som er fuldstændig med på indholdet og vilkårene i aftalen.

Loyalitet: Det er vigtig for os at være i tæt dialog med vores partnere. Ydermere er det også vigtigt at vi løbende afstemmer hvilke resultater der kan forventes, da det er ekstremt vigtigt for os at levere hvad vi aftaler. Vi har i dag længere varende aftaler med- og stærke relationer til partnere.

 

Har du brug for hjælp til fx at få flere kunder i virksomheden, eller har du en anden specifik opgave, tager vi gerne en snak med dig omkring muligheden for et samarbejde. 

Kontakt gerne Ronnie Udesen, tlf. 5330 5300 eller på mail: ru@2mmobil.dk

 

 

 se vores referencer her